Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування.

Інформація розміщена на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, які зареєстровані для участі у тестуванні.

Зокрема, у запрошенні-перепустці зазначено адреси пунктів тестування та рекомендований час, протягом якого учасники мають прибути ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: Света | Дата: 2021-04-29

Українським центром оцінювання якості освіти визначено порогові бали тестів пробного ЗНО, що було проведено у квітні цього року.

Пороговий бал визначає мінімальну кількість тестових балів, яку має набрати учасник тестування під час роботи над тестом.

Використовуючи зазначену інформацію, кожен учасник тестування може оцінити власний рівень підготовки з визначеного навчального предмета напередодні основної сесії зовнішнього оцінювання.

... Читати далі »

Переглядів: 138 | Додав: Света | Дата: 2021-04-29

Міністерством освіти і науки України розроблено проєкт Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників. 

Основна мета документа – розв’язання проблем якості шкільної навчальної літератури шляхом забезпечення відкритості і прозорості проведен ... Читати далі »

Переглядів: 130 | Додав: Света | Дата: 2021-04-29

У 2020/2021 навчальному році підсумкове оцінювання результатів навчання учнів можна проводити дистанційно. Про це йдеться у листі МОН щодо завершення 2020/2021 навчального року.

Згідно із Законом України «Про повну загальну середню освіту», навчальний рік у школах завершується не пізніше 1 липня. Водночас структуру і тривалість навчальних року, тижня, дня, а також занять, відпочинку між ними, форми організації освітнього процесу визначає педагогічна рада.

... Читати далі »
Переглядів: 136 | Додав: Света | Дата: 2021-04-29

Відповідно до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року)», здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Водночас вони зберігають за собою право пройти її за власним бажанням. Про це йдеться у листі МОН щодо завершення 2020/2021 навча ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: Света | Дата: 2021-04-29