Відповідно до пункту 5 розділу X Закону України «Про повну загальну середню освіту», Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директора та педагогічних працівників КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ», наказу Відділу освіти Височанської селищної ради від 18.02.2021 № 33-к «Про оголошення та проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Света | Дата: 2021-02-19

Згідно з Указом Президента України  від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» щорічно 20 лютого відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні.

... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: Света | Дата: 2021-02-19

Міністерство освіти і науки України надзвичайно стурбоване трагічними подіями, що сталися з підлітками через небезпечні ігри в соціальних мережах.

Цифрове середовище, дійсно, є небезпечнішим, ніж здається. Діти можуть сприймати свою активність у соціальних мережах як гру та не розуміти наслідків своїх дій, що може призводити до катастрофічних випадків.

Створення безпечного освітнього середовища, зокрема в інтернеті, формування навичок цифрової грамотності та поведінк ... Читати далі »

Переглядів: 118 | Додав: Света | Дата: 2021-02-19